tirsdag den 28. juli 2015

Hvem Sagde Vuf? - om tv, halsbånd og kendte hunde - Del 1

Når man har en webshop, går der rigtig meget tid med at pakke varer, besvare mail, købe nye varer hjem, lave nyhedsbreve, opdatere Facebook mv. Men ind i mellem dukker der nogle lidt anderledes opgaver op, som gør hverdagen lidt anderledes og udfordrende.

En af de opgaver landede på mit bord i juni måned, da jeg blev ringet op af Nordisk Film, som skulle bruge nogle halsbånd og liner til et tv-program med Felix Smith og hans hund Marley.
De skulle bruge halsbåndene og hundelinerne i farverne gul, orange og blå, da deres logo til programmet var lavet i disse farver, samt hele tv-studiet, var designet i de tre farver.

Da vi ikke lige lå inde med halsbånd i alle tre farver i samme model. Brugte jeg en hel weekend på at lede diverse leverandører igennem, for at finde noget, der faldt i Nordisk Films smag. Deres valg faldt på Doggie Angel Halsbånd, som er SmileyDog's eget brand. Da vi ikke lige lå inde med halsbånd i de farver, skulle der designes en helt ny kollektion.
En udfordrende proces blev sat i gang, med at finde materialer, der kunne passe til logoet, og det var ikke nemt:) Men det lykkedes. Dog blev vi hurtigt mødt af endnu en udfordring. For TV er åbenbart noget man planlægger i sidste øjeblik, hvilket betød, at optagelserne skulle starte tirsdagen efter weekenden, så vi kunne ikke nå at producere til de første udsendelser. Her måtte vi levere Fenriz halsbånd i to farver og et alternativ til den sidste farve.


Dette betød også at vores produktion skulle sættes hurtigt i gang, og være færdig i løbet at få dage, Hvilket også lykkedes med hjælp fra vores dygtige syerskes. Og en levering af Doggie Angel halsbånd og liner blev leveret til 10 programmer af "Hvem sagde Vuf", som sendes lige nu på TV2.


Da vi sendte de fine liner ind til programmet, blev der selvfølglig også lavet en lille overraskelse til Vært-hunden Marley han skulle selvføgelig ikke snydes :). Så et specielt halsbånd blev fremstillet i alle tre farver, så han kunne tage imod de kendte og deres hunde med manér.
Marley i sit fine halsbånd i alle tre farver fra Doggie Angel.



Læs også anden del...hvor vi kommer behind the scene på optagelserne på Hvem Sagde Vuf?

WOOF fra SmileyDog








Ingen kommentarer:

Send en kommentar